Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Referenties

Hier de referenties van enkele hondenbezitters

!

10 jarige labradror

Ik wil graag de bevindingen die ik heb met de massage van Bo labrador van   10 jaar met jullie delen. Bo kreeg last van zijn gewrichten, waardoor hij niet meer zo kon wandelen als voorheen. Zo kwam ik bij Yvonne voor hondemassage, en zij heeft Bo een paar keer behandeld met massage en drukpuntentherapie, en ja hoor door deze therapie en zonder medicijnen rende Bo weer vrolijk rond.                  

Helaas is Bo overleden door een hartkwaal, maar ik ben super blij met wat Yvonne voor hem gedaan heeft, zo heeft hij gelukkig nog blij en zonder pijn nog heerlijk rond kunnen rennen. Yvon nog hartelijk bedank hiervoor.   Gr. H. S.

Pepsie

Enkele maanden geleden zijn we samen met onze hond begonnen met een cursus tegen uitvallende honden. Pepsi was onzeker en viel daardoor uit naar andere honden. Tijdens het intake gesprek werd ik erop gewezen dat Pepsi een bolle rug maakt. De vraag was of ze ergens pijn had. Ik schrok nogal van deze opmerking want een jaar geleden  heeft ze een zware smak gemaakt doordat ze uit de handen viel van iemand die haar optilde. Alhoewel we haar toen goed nagekeken hebben bleek nu toch dat ze er waarschijnlijk iets aan overgehouden heeft. Sinds die dag is ze langzamerhand ander gedrag gaan vertonen. Ze werd onderdaniger naar vreemden en viel steeds meer uit naar andere honden. Haar bol ruggetje was ons niet opgevallen. De cursusleidster raadde ons aan om naar een  osteopaat te gaan. In plaats van de osteopaat ben ik naar Yvonne Hermans gegaan. Zij heeft Pepsi uiteindelijk na drie sessies weer helemaal op de rit gekregen. Ze is weer vrolijk en heeft geen krom ruggetje meer. Het uitvallen naar honden is inmiddels ook bijna helemaal verdwenen.

Nu gaan we alleen nog naar Yvonne voor preventief onderhoud. Pepsi vind het ook nog lekker. Je ziet haar gewoon genieten als ze gemasseerd wordt.

Ik ben blij dat we destijds de beslissing hebben genomen om haar te laten masseren.

F. v. L.

Bouvier Jansse

Onze ervaringen over massage en shiatsu drukpunten

Onze bouvier Janse heeft HD en ED en had hier als jonge hond veel last van. Wij kwamen terug van de kliniek met de pijnstiller Novacam. Dat zijn wij hem gaan geven.  Wij hadden de keuze om hem te laten opereren aan drie poten met de mogelijke complicaties of pijnstilling. Maar op advies van de fokker en onze eigen dierenarts hebben wij besloten om hem niet te laten opereren. Na 2 weken hebben wij contact gezocht met Yvonne Hermans. Op haar advies zijn wij gestart met Vitamine D, Omega 3, Glucosamine en massage. Yvonne heeft ons geleerd hoe wij hem kunnen masseren. Die massage krijgt hij iedere dag en hij vindt het heerlijk. Tevens zijn wij gaan proberen om de Novacam af te bouwen en dat is gelukt! Janse krijgt al een jaar alleen vitamines en massage. Er is wel een terugslag geweest en dan schakelen wij direct Yvonne in. De vorige keer heeft zij met drukpunten gewerkt. Hij doet het goed nu. Hij speelt als een jonge hond en wij merken nauwelijks iets. Wij zijn hier heel blij mee en zijn Yvonne heel dankbaar!