Voorwaarden

 

 

 

Het is ons doel om de best mogelijke service te bieden aan al onze cliënten, en onze cliënten zo duidelijk mogelijk te informeren. Om deze doelen te bereiken, is het nodig enkele algemene voorwaarden te stellen bij het boeken van een sessie.

Afspraak verzetten of afzeggen: hiervoor verwachten we een opzegperiode van ten minste 24 uur, zodat we uw plaats nog aan iemand anders kunnen aanbieden. We hebben tijd voor u gereserveerd en er na uook weer klanten ingepland zijn. Mocht het om welke reden dan ook niet goed uitkomen voor de afspraak kunt u altijd afzeggen of verplaatsen wel binnen de 24 uur van de afspraak. Bij niet afmelden voor een afspraak dienen toch de kosten voor een gehele sessie voldaan te worden.

Betaling: Alle betalingen gebeuren in speciën vooraf of contante betaling. Dat is niet alleen administratief eenvoudiger, maar stimuleert ook uw toewijding tot het programma. Per sessie dient contant betaald worden of vooraf.

Sessieduur: De prijzen zijn per sessie, en vooraf met de klant besproken. Het gaat erom dat het doel van de sessie bereikt wordt, of dat nu 15 of 30 minuten of langer duurt. De meeste sessies zijn dus afhankelijk van het doel en de vooruitgang van uw hond en wat uw hond toelaat.

Geen medische diensten: De Hondenmasseur is geen dierenarts. Wij stellen dus geen medische diagnoses, schrijven geen geneesmiddelen voor en leveren geen medische diensten of voedingsadviezen. Alle therapieën zijn daarentegen gebaseerd op hondenmassage bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes.

Geen garantie mogelijk: Geen enkele hondenmassage biedt garanties. Niet iedere hond reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele hondenmasseur is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele dierenarts kan een garantie geven. De klant voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch. Wij kunnen enkel garanderen dat we ons uiterste best doen om uw hond te helpen. Het grootste deel van het werk ligt ook bij de hond zelf, deze zal open staan voor massage, en de controle af geven zodat het beste resultaat bewerkstelligd wordt.

Betwisting: Wij behalen schitterende resultaten, toch is het raadzaam ook een betwistingsclausule in de Algemene Voorwaarden te voorzien. In geval van betwisting, dwz. ontevredenheid van de cliënt over de gebruikte methoden (of resultaten, zie punt hierboven), is verhaal niet mogelijk. Immers, hondenmassage is een samenwerking tussen de eigenaar van de hond, de hond en de hondenmassseur. Ook al doen wij ons werk correct, en geven we de juiste massages, dan kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als de hond deze massage ook aanvaardt en ter harte neemt.

In geen geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Aanvaarding: Het maken van een afspraak betekent de automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

Praktijk-Hondenmassage.nl in Limburg KYNO-ACTIEF